У прикордонні РФ через відключення світла побільшало крадіжок: "У селі сперли генератор… У руського народу нічого не лежить" (перехоплення)

Громадяни РФ обговорюють ситуацію з крадіжками в селах Бєлгородської області, а також перебої постачання електроенергії в регіоні, обумовлені систематичними аваріями на ТЕЦ, зазначаючи, що значно збільшилась кількість крадіжок електрогенераторів. Про це свідчить перехоплення розмови двох громадян РФ, опубліковане Головним управлянням розвідки (ГУР) Міноборони України 27 березня.

"У нас у сусідньому селі сперли генератор… У нашого руського народу нічого не лежить на місці просто так", – розповідає жінка.

Чоловік погоджується: "Так, можуть мішок борошна сперти, а дизельний генератор тим більше".

З розмови витікає, що саме генератори ваблять крадіїв через те, що в регіоні спостерігаються регулярні відключення електрики.

Раніше з посиланням на росЗМІ повідомлялось, що одразу кілька безпілотників атакували Бєлгородську область.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті