У Польщі прокуратура розслідує смерть 27-річної українки в лікарні після пологів

У Польщі прокуратура розслідує смерть 27-річної українки в лікарні після пологів. Про це повідомляє "Польське радіо" з посиланням на Мацєя Мелєра, речника окружної прокуратури в Острові-Великопольському.

Трагічна подія сталася 13 грудня у лікарні у Кротошині. Двома днями раніше в гінекологічне відділення звернулася 27-річна українка на 33-му тижні вагітності. Через важкий стан жінку до лікарні доставив чоловік.

Її стан був важким і погіршувався, тому лікарі вирішили застосувати кесарів розтин. Після пологів стан здоров'я жінки погіршився, вона померла 13 грудня.

Окружна прокуратура Кротошина порушила розслідування у цій справі. Тіло жінки направлено до судово-медичної частини для встановлення безпосередньої причини смерті та стану її здоров’я.

"Розтин буде проведено в понеділок, 18 грудня, на кафедрі судової медицини в Познані. Незважаючи на це, продовжать опитування свідків та перевірку документів щодо перебігу вагітності, що дозволить зробити більш детальні висновки", - сказав прокурор.

Зазначається, що новонароджений хлопчик живий. Дитину доставили в м. Острув-Великопольський і госпіталізували до відділення новонароджених із симптомами гіпоксії. Речник острівської лікарні Адам Стангрет повідомив, що стан здоров'я хлопчика оцінюють як середній.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті