У Польщі 5 військових отримали поранення після зіткнення британських воєнних машин, які їхали колоною

У польському Щецині п'ятеро військових отримали поранення після зіткнення британських військових машин, які їхали колоною. Про це повідомляє RMF24, - пише ua.news.

Інцидент стався у четвер, 25 квітня, на Старгардському шосе. Зіткнулися британські вантажівки, які їхали в колоні.

"Три транспортні засоби були пошкоджені", - розповів прессекретар провінційного штабу Державної пожежної служби в Щецині Томаш Кубяк.

Він додав, що постраждалих передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Прессекретарка Воєводської станції швидкої допомоги в Щецині Наталія Дорохович повідомила, що на місце прибули три бригади екстреної медичної допомоги. У результаті аварії було п'ятеро постраждалих, четверо чоловіків і жінка.

У потерпілих – травми нижніх кінцівок і забої хребта. Усі пацієнти у свідомості, стан стабільний, загрози життю немає, повідомила речниця швидкої допомоги.

Як повідомлялося, частина американської зброї для української армії вже в Польщі і найближчими днями прибуде в Україну. Військові діють на випередження, тому Польща заздалегідь знала про накопичення американського озброєння на своїй території.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті