У МОЗ зі скандалом прибрали зі стін портрети колишніх міністрів

У Міністерстві охорони здоров’я вивісили мальовані портрети його колишніх очільників роботи невідомого художника проте після осуду громади їх відразу зняли. Про це у Фейсбук повідомила журналістка Вікторія Гуерра 29 березня.

Вона зазначає, щоб потрапити до кабінету Віктора Ляшка, очільника МОЗ, потрібно було пройти повз портрети Раїси Богатирьової, Іллі Ємця, Олега Мусія, Уляни Супрун, Зоряни Скалецької, Максима Степанова та інших. Допис отримав велику кількість переглядів та критичних коментарів. Хтось тегнув міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка. І вже за кілька годин відбулися зміни — портрети зняли.

Нагадаємо, у 2014 року Богатирьову звинуватили у крадіжці шести мільйонів гривень під час організації та проведення закупівлі лікарських засобів і виробів медичного призначення.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті