У Харкові відновили понад півсотні вуличних колонок

"Харківводоканал" відновив у місті 55 вуличних колонок, які подають технічну воду для побутових потреб споживачів. Про це повідомила пресслужба мерії Харкова 24 березня.

"Із них 26 працюють від генераторів, решта - ручні. Перші такі колонки облаштували біля "пунктів незламності"", - ідеться в повідомленні, уточнивши, що в такий спосіб городяни можуть набрати воду під час вимкнення електроенергії та припинення роботи насосних станцій.

Також у Харкові цьогоріч відремонтували понад 250 водорозбірних колонок, де абоненти зможуть продовжувати набирати воду за слабкого тиску і навіть за припинення роботи насосних станцій. А в разі виникнення проблем з електропостачанням оперативно здійснюється підвезення води автоцистернами підприємства.

Як повідомлялося,  президент Володимир Зеленський 22 березня прибув у Харків, де передав міському голові Ігорю Терехову почесну відзнаку "Місто-герой України".

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті