У Хабаровську РФ загорівся торговий центр, евакуювали 270 людей

Уранці суботи, 4 травня, у російському місті Хабаровськ спалахнула пожежа у торговому центрі "Ремісіті", з будівлі евакуювали 270 людей. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що наразі інформації про постраждалих внаслідок пожежі немає.

Як повідомляє telegram-канал Mash, попередньо, спалах почався у витяжці піцерії, і вогонь перекинувся на покрівлю будівлі. 

За інформацією SHOT, повідомленні про загоряння надійшло о 12:20 за місцевим часом. За словами очевидців, вогонь спочатку помітили на витяжці під стелею, а потім він почав швидко поширюватися.

У районі підійнявся величезний стовп чорного їдкого диму, який видно за багато кілометрів від місця. Зазначаєтся, що точні причини займання встановлюватимуть фахівці.

Нагадаємо, 2 травня велика пожежа розгорілася на сході Москви, для її гасіння запросили авіацію.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті