У ГУР розповіли, до чого може вдатись росія на День Незалежності України

На День Незалежності України росія може вдатись до чергового акту ракетного тероризму, це може трапитись на день раніше або на день пізніше, або тривати кілька днів у кілька хвиль. Про це заявив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю OBOZREVATEL, опублікованому 14 серпня.

"Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців. У цій ситуації рекомендації залишаються ті самі, які діють весь час повномасштабної війни: чуєш тривогу – йди до укриття, – сказав Скібіцький. – Але мушу сказати також, що День Незалежності України – це наше найголовніше державне свято. За неї боролись дуже багато поколінь українців, і ця боротьба триває сьогодні. Це мотивація для усіх Сил безпеки та оборони нашої держави продовжувати свою завзяту та креативну роботу".

Представник ГУР зазначив, що ракетна атака може трапитись на день раніше свята або на день пізніше, а може тривати кілька днів у кілька хвиль.

Раніше з посиланням на ГУР повідомлялось, що російські окупанти проводять розвідку, щоб знов атакувати енергосистему України.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті