У "Голосі" висловили готовність взяти на поруки ексглаву "Нафтогазу", який виписав собі мільйонні премії

Народний депутат (фракція "Голос") Ярослав Железняк повідомив про готовність взяти на поруки екс-главу НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва. Про це Железняк написав у Телеграм 23 січня. 

"Готовий взяти під особисту поруку Андрія Коболєва. Людину, в порядності та репутації якої у мене немає сумнівів. Сподіваюся, що скоро ця ситуація отримає гідне закінчення", - написав Железняк. 

Нагадаємо, антикорупційні органи України минулого тижня повідомили про підозру екс-главу "Нафтогазу" Андрію Коболєву у зловживанні своїм службовим становищем за забезпечення собі за перемогу компанії у Стокгольмському арбітражі з російським "Газпромом" виплати премій на 229 млн грн. 

На думку слідства, ця сума суттєво перевищує нормативно визначені розміри таких виплат (37,48 млн. грн.). 

Як повідомлялося раніше, Газпром образився на Нафтогаз через його заяву до арбітражу, і вирішив погрожувати санкціями. 

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті