У Донецьку повідомили про загибель дитини. Розбирав "касетний" боєприпас

В окупованому Донецьку сьогодні повідомили про обстріли двох районів - Кіровського та Куйбишевського. В одному з них нібито дитина дістала важкі поранення і загинула. Про це повідомив "мер" міста Олексій Кулемзін.

"Унаслідок обстрілу Кіровського району по вулиці Лазурній отримав поранення хлопчик 2013 р.н. Дитину госпіталізовано до закладу охорони здоров'я з важкими пораненнями", - написав він, пізніше уточнивши, що, "поранений хлопчик 2013 р.н. від отриманих травм помер у лікарні".

При цьому в пабліках окупантів з'явилося відео, в якому йдеться про загибель 10-річного хлопчика внаслідок "детонації касетного боєприпасу", який він розбирав на подвір'ї свого будинку, внаслідок чого йому відірвало руку.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті