У "ДНР" визнали провали в підключенні тепла - не працюють 75 котелень

У квазіутворенні "ДНР" не підключено 75 котелень із 1245 наявних. Про це написав у соцмережах ватажок "ДНР" Денис Пушилін 27 жовтня, розповідаючи про засідання російського штабу з опалювального сезону. 

"У нас тепло ще не скрізь подано: наразі підключено 1170 котелень із 1245", - запевняє Пушилін.

Він також поскаржився, що в низці міст не завершено заплановані заходи з підготовки об'єктів: у Донецьку (Куйбишевський, Кіровський, Київський, Петровський райони), Макіївці, Горлівці, Ясинуватій, "де через обстріли ушкоджень найбільше, і роботи там ще тривають".

Також він визнав "недостатню готовність" у Маріуполі.

При цьому, за його словами, "посилено займатися ЖКГ" росіяни, зокрема "республіка ДНР", почне вже наступного року.

"На Штабі було особливо зазначено, що наступного року всі регіони Росії будуть посилено займатися ЖКГ: аварійним житлом, капремонтом багатоквартирних будинків, модернізацією мереж. Для нашої республіки тема особливо актуальна", - запевняє Пушилін.

Як повідомлялося, для проходження опалювального сезону в окупованому Донецьку не запущено 18 котелень.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті