У "ДНР" відзвітували, що вже зараз готові віддати анонімним інвесторам 15 шахт. Обсяг інвестицій теж невідомий

Так званий "уряд ДНР" готовий передати анонімним інвесторам 15 шахт. Про це повідомив російський чиновник Андрій Чертков, відряджений Кремлем на посаду "першого заступника голови уряду", - пишуть місцеві ЗМІ.

За його словами, вже розглянуто пропозиції трьох інвесторів щодо шести шахт - шахтоуправління "Волинське", шахт "Щегловська-Глибока", № 22 "Комунарська", "Прогрес", "Зоря", а також ЦЗФ "Київська" і дільниці виготовлення та ремонту обладнання шахти ім. Засядька. Засядька. 

Чортков додав, що переговори про приватизацію або оренду решти шахт "республіки" ведуться ще з трьома інвесторами. Водночас він не став називати імена інвесторів, зазначивши, "що якщо вони забажають, самі заявлять про себе або ж ми скажемо, але за фактом, коли буде проведено всі узгодження і підписано всі необхідні документи". 

Обсяги інвестицій, які інвестори обіцяють вкласти у вуглепром окупованого Донбасу, Чертков теж не назвав.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті