У "ДНР" скасували комендантську годину сухопутним коридором до Криму

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив, що для проїзду з росії до Криму дорогами "республіки" після вибуху на Керченському мосту скасують комендантську годину на всьому шляху проходження. Про це він повідомив 17 липня в соцмережах.

"Проїзд сухопутним коридором буде цілодобовий (комендантська година тимчасово не діє), при цьому заходи безпеки посилено", - написав Пушилін.

Він також пообіцяв запровадити якісь зміни, які нібито прискорять процес проходження КПП на кордоні.

"Вводиться низка заходів, які забезпечать прискорення проходження контрольно-пропускних пунктів на адміністративному кордоні", - повідомив ватажок "ДНР".

Пущилін також пообіцяв забезпечити наявність палива на АЗС на шляху прямування і наявність супутніх товарів.

Крім того, "усім пасажирам, які в'їжджають на територію Донецької народної республіки, у роумінгу буде приходити СМС із повідомленням, де буде вказано адресу сайту з інформацією про те, якими послугами та де можна скористатися на шляху прямування".

Як повідомлялося, на Кримському мосту сталися вибухи: "влада" заявляє про "надзвичайну подію", рух зупинено. Автобусні рейси з окупованого Криму в "російські регіони" зупинено. Окупанти планують або відновити рух однією частиною мосту, або використовувати поромне сполучення, заганяючи пасажирські автобуси на пороми.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті