У "ДНР" похвалилися, що марки зі Сталіним і віньєтки "Вагнера" йдуть нарозхват

На окупованій території колаборанти-співробітники так званої "Пошти Донбасу" повідомили, що найпопулярнішим товаром у них стали марки із зображенням Сталіна і віньєтки - з ПВК "Вагнер". Про це пишуть ЗМІ окупантів 12 квітня.

"Напевно, найпопулярніша марка - це марка, присвячена Йосипу Сталіну. Втім, нещодавній випуск віньєтки, який ми присвятили ПВК "Вагнер", може скласти конкуренцію. Він "зник" буквально за кілька годин після оголошеного старту продажів", - цитують представників "Пошти Донбасу".

Вони нагадали, що 23 березня цього року "Пошта Донбасу" випустила конверти, картки та пам'ятні віньєтки, присвячені "вагнерівцям", загальним накладом 4400 примірників. 

Поштова марка з портретом Сталіна стала першою в серії "Великі люди", випущена в обіг у грудні 2019 року.

Зазначається, що віньєтки схожі за формою на поштові марки, проте не можуть використовуватися як оплата поштових відправлень.

 

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті