У Дніпрі працює єдиний в Україні центр для евакуйованих ВПО з інвалідністю та маломобільних

У Дніпрі працює єдиний в Україні центр тимчасового розміщення маломобільних людей похилого віку та людей з інвалідністю, евакуйованих з "гарячих точок". Про це повідомляє міська рада Дніпра.  

"Машини евакуації везуть людей до нас щоденно. У більшості привезених немає документів, речей. Всім ми допомагаємо. До кожного індивідуальний підхід. Підтримуємо як психологічно, так і фізично — проводимо реабілітацію. А далі вже шукаємо, де розселити", — зазначила голова громадської організації "Океан Добра" Ольга Волкова.

За її словами, центр приймає людей з інвалідністю з проблемами опорно-рухового апарату, самотніх 80+, лежачих після інсульту, інфаркту, поранень тощо. Розрахований він на 150 людей.

Як зазначається, з момента повномасштабного вторгнення РФ в Україну черезцентр пройшло 2 516 евакуйованих з інвалідністю та маломобільних.

Як повідомлялося, у Дніпрі працевлаштувалися понад 4 тисячі людей з інвалідністю. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті