У Держдумі конкретизували фантазії Путіна про "санітарну зону" на території України. "Усе контролюватиме російська армія"

"Санітарна зона" в прикордонних із РФ областях України, про яку заявляв Володимир Путін, означає територію, контрольовану російськими військами, і на якій країна-агресор дозволить проживати українцям. Про це в коментарі російським журналістам розповів депутат Державної думи Андрій Картаполов.

"Санітарна зона буде такої глибини, яка виключить вплив на нашу територію... Там не буде ніяких українських... військовослужбовців. Там усе контролюватиме армія Російської Федерації", - розмріявся він.

За словами депутата, "санітарна зона" - це не зона відчуження - окупанти дозволять громадянам України проживати на своїй рідній землі.

На уточнююче запитання, якої саме глибини буде анонсована Путіним "санітарна зона", Картаполов відповів: "Як вийде".

Як повідомлялося раніше, зараз у ЗС РФ у цьому плані не виходить нічого - "СВО" впевнено перемістилася на територію російського прикордоння. З Бєлгородської області, зокрема, вже евакуюють дітей.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті