У дагестанському Каспійську невідомі погрожують терактами в школах. Мерія поспішила заявити про "українських націоналістів"

Мерія дагестанського Каспійська РФ безпідставно звинуватила Україну в анонсуванні терактів у школах міста. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зазначається, що в дагестанському сегменті соцмереж поширилися повідомлення з погрозами влаштувати теракт у школах Каспійська. Місцева влада з одного боку посилила заходи безпеки, з іншого - закликала батьків не піддаватися паніці. У мерії Каспійська заявили, що погрози - це "підступи українських націоналістів з метою налякати і посіяти паніку серед населення". На підставі чого, місцеві чиновники дійшли такого висновку, не уточнюється.

Як повідомлялося раніше, "сенатор" від окупованої частини Запорізької області Дмитро Рогозін визнав, що російські пропагандисти навмисне спотворюють інформацію про Україну, створюють фейки і всіма можливими засобами дискредитують українських політиків і військове керівництво. Він назвав це "інформаційною війною" і запорукою перемоги РФ.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті