У Бєлгородській області РФ повідомляють про атаки дронів. Є руйнування і жертви

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про низку обстрілів у регіоні сьогодні, 13 березня. Про це він пише у своєму ТГК.

"У селі Нова Таволжанка Шебекинського міського округу атаці дрона-камікадзе піддався інфраструктурний об'єкт зв'язку. Постраждалих немає", - повідомив він. 

За його словами, також під обстріл потрапило місто Грайворон.⠀

"Є пряме попадання снаряда в приватний житловий будинок. Постраждали дві жінки. В однієї травматична ампутація нижньої кінцівки, відкритий перелом руки та осколкові поранення живота - бригадою швидкої поранена доставляється в міську лікарню №2 міста Бєлгорода, лікарі надають їй усю необхідну допомогу. У другої постраждалої поверхневі осколкові поранення кисті. Медична допомога була надана на місці, від госпіталізації жінка відмовилася", - розповів Гладков.

Крім того, один зі снарядів влучив у будівлю адміністрації Грайворонського міського округу - унаслідок пробито покрівлю, є пошкодження на другому поверсі. Обійшлося без постраждалих. Тимчасово адміністрацію знеструмлено. ⠀Також виявлено пошкодження в другому приватному домоволодінні. 

Крім цього, в Яковлевському міському окрузі атаці за допомогою БПЛА піддалося село Гостищеве - безпілотник упав на приватний житловий сектор із подальшою детонацією. Постраждалих немає.

Як повідомлялося, антипутінські Легіон "Свобода Росії", РДК і "Сибірський батальйон" заявили, що будуть змушені відкрити вогонь по військових позиціях ЗС РФ.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті