У Бєлгороді безпілотник влучив у будівлю "Газпрому", міноброни РФ знову повідомило про "припинення спроб здійснити терористичні атаки"

Бєлгородську і Ростовську області РФ атакували безпілотники в ніч на 12 квітня і вдень 12 квітня. Про це повідомили міноборони РФ і губернатори областей у Телеграм.

"Черговими засобами ППО чотири українські безпілотні літальні апарати знищено над територією Ростовської області та один - над територією Бєлгородської області", - написало міноборони про нічну атаку.

Пізніше відомство країни-агресора повідомило таке: "Близько 10:00 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації. Черговими засобами ППО п'ять українських безпілотних літальних апаратів знищено над територією Бєлгородської області".

Ще про три БПЛА міноборони РФ повідомило о 13:00.

Водночас губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що з шести було збито чотири БПЛА. За словами Гладкова, один із безпілотників врізався в адміністративну будівлю "ресурсопостачального підприємства". Місцеві пабліки уточнюють, що йдеться про будівлю "Газпрому".

"Пошкодження отримала будівля "Газпрому" в 5-му Заводському провулку", - з посиланням на місцеві Телеграм-канали пише "The Moscow Times".

 "Унаслідок вибуху двоє людей постраждали", - написав губернатор.⠀

Раніше повідомлялося, що в низці регіонів РФ у травні можливий дефіцит бензину через атаки ЗСУ на НПЗ: "Ми вже на тонкій грані".

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті