У Броварах на дитячий садок впав гвинтокрил: почалася пожежа

У місті Бровари Київської області вранці 18 січня на один із об'єктів інфраструктури впав літальний апарат. Про це заявив заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко у своєму телеграм-каналі.

"Щойно на об‘єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. З‘ясовуємо дані про потерпілих та обставини", - написав Тимошенко.

Речниця поліції Київщини Ірина Прянішнікова у коментарі "Суспільному" заявила, що на територію дитячого садочку впав гвинтокрил, в результаті чого почалася пожежа, а людей з будівлі поруч евакуювали. 

Підтвердив падіння об'єкту і голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

"У місті Бровари поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Чий саме це був гвинтокрил наразі невідомо.

Як повідомлялося раніше, рашисти посилили свою авіаційну присутність у Білорусі під виглядом навчань

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті