"Цигарки або кулю в лоб". У Москві неврастеник, який повернувся з війни в Україні, відкрив стрілянину в магазині (ВІДЕО)

У Москві боєць спецназу "Вітязь" Петро М'ячин, який тільки-но повернувся із зони бойових дій на території України, вчинив стрілянину в магазині - проти нього порушено кримінальну справу. Про це повідомляє телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ" із посиланням на свої джерела.

Як повідомило джерело, військовослужбовець ВЧ 3179 Росгвардії «Вітязь» (і фігурант сайту «Миротворець», який двічі брав участь у бойових діях в Україні), у Різдвяний святвечір, 6 січня, у неадекватному стані вийшов з дому до найближчої крамниці. За розповідями очевидців, за покупками військовий прийшов у капцях і з пістолетом у руках.

«На касі нас було дві жінки. Ця людина відразу поклала пістолет на стіл і кинула 200 рублів. Він хотів, щоб йому продали пачку "Парламенту Сохо" без 19 рублів. Сказав: «сигарети чи кулю в лоба». Моя колега думала, що жартує так, каже, краще кулю в лоб, а він схопив і почав стріляти в стелю, і вкрив нас добірним матом», - розповіла одна із продавщиць.

У чоловікові, який стріляв, впізнали постійного відвідувача, раніше він уже бешкетував, але без зброї. При цьому раніше ніхто не бачив, щоб він брав собі алкоголь, та й на момент НП від нього не пахло спиртним. Після першого спалаху гніву, співробітницям універмагу вдалося проводити військового на вулицю та викликати поліцію. Там він продовжив стріляти і навіть намагався вступити в контакт з співробітниками ППС, які прибули, але був скручений ними.

На М'ячина було порушено кримінальну справу за статтею «Хуліганство», у нього було вилучено вогнепальний пістолет, схожий на револьвер, зі зрізаними номерами та травматичними патронами.

На відео спецназівець Петро М'ячин виходить із магазину після стрілянини. Ошелешені продавщиці, які ще кілька хвилин тому жартували про кулю в голову, розглядають гільзу, що відлетіла на підлогу. Зараз універмаг беруть в облогу товариші по службі військовослужбовця з проханням «вирішити питання». За словами продавщиць, приходив навіть командир "Витязя".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті