США виділять Україні $138 млн на модернізацію ППО

Сполучені штати Америки нададуть Україні 138 млн доларів на «критично важливу» модернізацію протиповітряної оборони. Про це заявила у соцмережі Х пані посол США в Україні Бріджит Брінк.

За її словами, виділені кошти допоможуть підтримувати ефективність української протиповітряної оборони перед лицем невпинних атак росії на енергосистему та український народ.

Нагадаємо, раніше Державний департамент США схвалив можливий продаж Україні обладнання для обслуговування та модернізації систем протиповітряної оборони HAWK на суму 138 млн доларів.

Як повідомлялося, Зеленський заявив, що зараз критично важливим є виконання партнерами України своїх обіцянок.

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті