Сім'я мільярдера Баффета підтримала Україну на $500 мільйонів 

Сім'я мільярдера Воррена Баффета виділила $500 млн на допомогу Україні. Про це 5 лютого пише ТК Brief.

"Говард Баффетт, середній із трьох дітей всесвітньо відомого інвестора Воррена Баффета, став одним із найбільших донорів України", - ідеться в повідомленні.

Виділивши понад $500 млн на гуманітарну допомогу, він опинився в одному ряду з урядами країн, які почали підтримувати Україну після початку повномасштабної війни.

"Зупинятися Говард не збирається: цього року він має намір витратити ще $300 млн. Статки Воррена Баффета, "пророка з Омахи", оцінюють наразі в $130 млрд. В індексі мільярдерів Bloomberg він посідає 7-ме місце у світі. Баффетт уже давно пообіцяв передати свої статки (переважно це акції його інвестиційно-промислового холдингу Berkshire Hathaway) на благодійність після своєї смерті. Разом з тим, він щорічно жертвує сотні мільйонів доларів чотирьом благодійним фондам, якими керують його діти", - зазначає паблік.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті