Шукали дрова. У Миколаївській області легковик наїхав на протипіхотну міну

На Миколаївщині авто, у якому їхали двоє чоловіків у пошуку дров, наїхало на міну. Легковик зазнав значних пошкоджень, люди цілі. Про це 17 грудня повідомила пресслужба ДСНС у Миколаївській області у Фейсбуці.

"16 грудня о 16:50 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про підрив легкового автомобіля ВАЗ 2103 внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що подія трапилась неподалік с.Євгенівка Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району.

"Двдє чоловіків 1983 р.н. та 1987 р.н. їхали польовою дорогою від села в пошуку дров. Під час руху відбувся вибух, автотранспорт зазнав значних пошкоджень, а люди залишились неушкодженими. Проте, самотужки дістатись безпечної території вони не змогли, оскільки зона підриву була досить щільно замінована. На допомогу чоловікам було направлено групу піротехнічних робіт ДСНС України. Фахівці евакуювали людей шляхом створення безпечного «коридору» довжиною близько 140 м. Медичної допомоги чоловіки не потребували", - розповіли у ДСНС.

При обстеженні місця детонації піротехніки з'ясували, що громадяни наїхали на протипіхотну міну.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті