"Шахтар" у Лізі Чемпіонів уступив "Барселоні" з мінімальним рахунком

У 3-му турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» на виїзді cьогодні, 25 жовтня, зустрічався з «Барселоною», -  повідомила пресслужба клубу.

"Ця гра стала дебютною на чолі команди для нового головного тренера «гірників» Маріно Пушича", - йдеться у повідомленні.

Підсумок напруженого  матча - 1:2 – «Шахтар» гідно поступається на виїзді «Барселоні».

За два тижні команди зустрінуться в Гамбурзі.

Наступний поєдинок «гірники» проведуть 30 жовтня. У матчі 1/4 фіналу Кубка України підопічні Маріно Пушича зіграють із сумською «Вікторією». Гра відбудеться на столичному стадіоні «Лівий берег» і розпочнеться о 15:00.

«Барселона» (Барселона) – «Шахтар» (Донецьк) – 2:1 (2:0) Барселона, Estadi Olímpic Lluís Companys, 41 409 глядачів

Голи: 1:0 Торрес (28), 2:0 Лопес (36), 2:1 Судаков (62)

«Шахтар»: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Азаров, Степаненко (к) (Егіналду, 90+2), Бондаренко, Судаков, Зубков, Криськів (Невертон, 63), Сікан (Келсі, 70)

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті