Серед "народних міліціонерів ЛНР" побільшало суїцидників, місцеві психологи не справляються - чекають на російських

У так званій "ЛНР" збільшинась кількість випадків суїциду серед "міліціонерів". Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор в Телеграм 8 квітня. 

"У рядах так званої "народної міліції ЛНР" різко збільшився рівень випадків суїциду. На цю проблему загарбники довгий час не звертали уваги, доки відсоток самогубств не досяг загрозливої позначки", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що місцеві психологи "у психіці окупантів не розібралися" й проблему не вирішили. Наразі в окупованій області чекають на приїзд російських психологів.

Раніше повідомлялось, що "доброволець" "Шторм Z", колишній член банди підлітків-вбивць, кинув гранату в групу "співробітників МВС ЛНР" у центрі Луганська.

Раніше також повідомлялось, що в окупованому селищі Луганщини застрелили двох охоронців, які приїхали "на заробітки" з Краснодарського краю РФ.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті