Росіяни визнали загибель трьох членів екіпажу бомбардувальника в Ставропольському краї

Росіяни заявили, що збитий ЗСУ літак Ту-22М3 зазнав аварії через "втрату тяги одного з двигунів". Про це написали росЗМІ та губернатор Ставропольського краю Володимир Владіміров у Телеграм.

"Попередня причина падіння Ту-22М3 у Ставропольському краї - втрата тяги одного з двигунів. Загинули двоє", - пишуть ЗМІ.

Уточнюється, що перший загиблий - командир екіпажу, він примусово катапультував помічника, штурмана-навігатора і штурмана-оператора, "а сам залишився в кабіні і до останнього відводив бомбардувальник від житлових будівель". 

Зазначається, що "другого члена екіпажу знайшли мертвим". 

"Отримано уточнені дані щодо події з російським військовим літаком у Красногвардійському окрузі. На превеликий жаль, третій член екіпажу загинув. Висловлюю співчуття його рідним і близьким. Пошуки четвертого льотчика тривають", - написав тим часом губернатор. 

Кого з льотчиків він назвав "четвертим" - того, кого ЗМІ назвали загиблим, чи іншого - не уточнюється.

Раніше в ГУР розповіли про деталі операції зі знищення російського бомбардувальника Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті