Росіяни скаржаться на підпали обладнання на залізницях, називаючи їх "диверсіями"

У двох областях РФ невідомі в ночь на 8 липня спалили на залізниці обладнання, що призвело до незначних затримок поїздів. Про це пишуть російські паблики, називаючи події "диверсіями".

"Новий день, нові диверсії на залізниці. Цього разу шафи підпалили у Володимирській та Кіровській областях", - йдеться у повідомленні.

За даними соцмереж, у ніч на 8 липня невідомі підпалили дві релейні шафи і одну батарейну поблизу станції Балакірєво. Внаслідок підпалу шафи згоріли повністю.

"На місці було виявлено стамеску (з її допомогою і розкрили шафи), дві пробки від п'ятилітрових баклажок і коробка зі сірниками", - пишуть росіяни.

"Приблизно водночас релейна шафа була підпалена і в Кіровській області на перегоні Кіров — Красносільська. Він також повністю вигорів. Внаслідок підпалу було затримано два пасажирські поїзди («Абакан — Москва» та «Владивосток — Москва»). Їхня затримка склала близько 20 хвилин", - розповідають у російських пабліках.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті