Російський Z-пропагандист Красовський потрапив до лікарні. ЗМІ пишуть, що його отруїли (оновлено)

Українофоб Антон Красовський, відомий закликами до вбивств українських дітей, був отруєний. Про це пише видання Kyiv Post із посиланням на співрозмовників у Києві.

Пропагандист написав, що на початку тижня в нього різко скрутило живіт і він знепритомнів. У лікарні Красовський, мовляв, "поступово приходить до тями". Однак джерело каже, що його стан "продовжує погіршуватися", а в телеграмі за нього пише інша людина.

"Підтвердження цієї інформації немає (крім того, що Красовському справді погано). Восени пропагандист Russia Today уже отримував погрози - йому надсилали пакет із двома коробками і фото вбитої патріотки Дугіної", - коментують інформацію опозиційні російські телеграм-канали.

Також у російських опозіційних телеграм-каналах пишуть, що у квартирі, з якої госпіталізували пропагандиста Антона Красовського, був труп його близького друга, актора театру Et Cetera Олексія Черних. Подробиці інциденту засекречені. За основною версією, їх отруїли.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті