Російський губернатор Гладков підбив підсумки "складного" дня - ліквідовано учасника тероборони, десять поранених

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про наслідки атаки російських добровольців на місто й область - ліквідацію місцевого учасника тероборони і 10 поранених жителів. Про це він сказав у відеозверненні ввечері, 12 березня.

"Коротко хотів би підбити підсумки сьогоднішнього складного дня ... Десять мирних жителів дістали поранення, шестеро з них перебувають у лікарнях. Уся необхідна медична допомога їм надається.⠀Сьогодні загинув учасник нашої територіальної самооборони. Це один із тих людей, якими ми пишаємося...", - сказав, не називаючи імен, Гладков.

Також, за його словами, в регіоні багато руйнувань.

Крім того, школярів для гарантування безпеки на три дні в Бєлгородському, Борисовському, Волоконівському, Красноярузькому районах, Грайворонському, Валуйському, Шебекинському та Яковлевському міських округах, а також місті Бєлгороді переведуть на дистанційну освіту.

Як повідомлялося, у російському Бєлгороді під обстріл потрапила будівля мерії. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 березня, легіон "Свобода Росії" заявив, що "йде на вибори".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті