РФ завдала за добу 15 ракетних і 18 авіаударів, обстріляв понад 115 населених пунктів України

За добу ворог завдав 15 ракетних і 18 авіаційних ударів, здійснив 29 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах України. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 15 квітня.

Зазначається, що противник завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Угроїди, Воздвиженське Сумської області; Лук'янці, Волохівка Харківської області, Нью-Йорк Донецької області, Роботине Запорізької області.

Артилерійських і мінометних ворожих обстрілів зазнали понад 115 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях.

Як повідомлялося, росіяни удень 15 квітня завдали авіаудару по селу Лук‘янці на Харківщині, загинули двоє людей. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті