РФ вдарила по об'єкту телевізійної інфраструктури у Харкові

Удень 22 квітня російські війська завдали ракетного удару по Харкову, під обстрілом опинився обʼєкт телевізійної інфраструктури міста. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, внаслідок удару у місті виникли перебої із сигналом цифрового телебачення. Він також зазначив, що під час тривоги співробітники перебували в укритті, а тому вдалося уникнути людських жертв.

Мер Харкова Ігор Терехов також заявляв, що окупанти завдали удару по інфраструктурному об’єкту міста. За його словами, інформацію щодо постраждалих та руйнувань іще уточнюють.

За даними ОВА, окрім обласного центру, під російськими ударами опинилися й інші населені пункти області. Так, у Вовчанську керована авіабомба влучила на територію недіючого м’ясокомбінату. У Слобожанському та Дергачах росіяни поцілили по відкритій території. Внаслідок ворожих атак ніхто не постраждав.

Нагадаємо, напередодні ввечері окупанти також обстріляли Харків, відомо про одного пораненого цивільного. 

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті