Рашисти воюють в Україні через "вельми привабливі" гроші. У Кремлі спростували слова путіна

Росіяни укладають велику кількість військових контрактів і вирушають на війну в Україну через "вельми привабливі" фінансові умови. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, - повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

"Йдеться дійсно про досить значний контракт. І тому для багатьох ці умови є дійсно визначальними, і громадяни ухвалюють для себе подібні рішення", - пояснив Пєсков різке зростання кількості контрактників у російській армії.

У повідомленні нагадується, що раніше російський диктатор путін пояснював "велику кількість охочих служити за контрактом" тим, що росіяни нібито керуються "найвищими патріотичними міркуваннями" і готові "життям пожертвувати" на користь росії.

Як повідомлялося, в російському Уренгої розгромили і спалили приймальню племінника путіна.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті