Рашисти не пускають на окуповані території гуманітарку - мер Енергодара

Російські війська не пускають гуманітарні вантажі на тимчасово окуповані території Запорізької області. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов 3 вересня.

"Окупанти намагаються ставити якісь умови для ввезення на тимчасову окуповану територію, але нам вдається відправляти 2-3 автобуси і інший транспорт для того, щоб невеличкими партіями відправляти і продукти харчування, і ліки, і засоби гігієни, і дитяче харчування", - сказав він.

Орлов запевнив, що найменш захищені верстви населення влада намагається забезпечити всім необхідним. До продуктового набору входять каші, олія, продукти, якими тиждень, або більше, родина може харчуватися.

Як повідомлялось раніше, Запорізька АЕС 3 вересня знову втратила підключення до останньої основної зовнішньої лінії електропередачі.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті