Рашисти касетними боєприпасами обстріляли Часов Яр - горить Палац культури, де надавали медичну допомогу

Росіяни знищили Палац культури у Часовому Ярі на Донеччині, який використовувався як міський гуманітарний штаб та місце надання медичної допомоги. Про це 23 липня повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Окупанти відкрили вогонь по місту вдосвіта - касетними боєприпасами. Зчинилася пожежа. Рятувальники ДСНС виїхали на місце події, але вимушені були припинити роботу, оскільки рашисти не припиняли стріляти", - пише він.

Кириленко додав, що будівля Палацу культури згоріла.

"В ній було знищено незначний запас гуманітарної допомоги (харчові набори, побутова хімія) та медичне обладнання. На щастя, обійшлося без жертв", - зазначив очільник області, уточнивши, що "рашистські війська вкотре довели, що нехтують правилами ведення війни і намагаються нанести максимальної шкоди передусім - цивільним".

Як повідомлялося, з 21 на 22 липня на Донеччині російськими обстрілами пошкоджено багатоповерхівки та десятки приватних будинків.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті