Рашистський танкіст, який стріляв по домівках у Маріуполі, отримав 12 років ув'язнення

Служба Безпеки України довела до судового вироку справу танкіста, який вбивав мирне населення Маріуполя. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Бойовик "днр" із позивним "філ", як оператор-навідник танку Т72, здійснив щонайменше 20 пострілів по житлових багатоповерхівках Маріуполя.

Його затримали неподалік від селища Рівнопіль Донецької області наприкінці квітня. Тоді бійці ЗСУ підбили танк, яким "філ" керував.

Затриманий мав тривалу кар'єру в лавах сепаратистської армії: з 2014 року він воював у «морській піхоті «днр» на посаді кулеметника. Потім воював в у злочинних угрупованнях "сомалі", "пятнашка", "чечен". Також він перебував у фейковій фінансово-економічній поліції.

У підсумку, суд визнав злочинця винним за ч.1 статті 111 та ч.2 статті 260 Кримінального кодексу України та приговорив його до ув'язнення на 12 років.

Як повідомлялося раніше, у селищі Невське Луганської області, ЗСУ затримали двох колаборантів

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті