Путін назвав "помилкою" передачу Україні американських ракет ATACMS

Російський диктатор путін назвав постачання Україні ракет ATACMS помилкою США і зазначив, що це створює додаткову загрозу для росії. Про це він заявив після переговорів з китайським лідером Сі Цзіньпінем, повідомляють росЗМІ 18 жовтня. 

"По-перше, це, звичайно, завдає шкоди. Це створює додаткову загрозу. Війна є війна. І, звичайно, я сказав, що вони становлять загрозу, це само собою зрозуміло", - сказав путін.

Водночас російський диктатор зазначив, що це начебто не в змозі кардинально змінити ситуацію на лінії фронту.

Він також додав, що США постачанням далекобійних ракет ще більше втягуються у війну в Україні.

"Це чергова помилка з боку Сполучених Штатів", – висловився путін.

Нагадаємо, у ніч з 16 на 17 жовтня українські захисники завдали вдалих ударів по російських гелікоптерах та аеродромах у Луганську та Бердянську.

Як повідомлялося, Зеленський підтвердив, що Україна отримала від США ракети ATACMS

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті