Пригожин "всьо". У Тверській області впав бізнес-літак хазяїна ЧВК "Вагнер"

У Тверській області РФ розбився літак, який належить власнику ПВК "Вагнер" Євгенію Пригожину. Останній, за інформацією офіціальних ЗМІ РФ, був на борту.

"У літаку, що розбився у Тверській області, серед пасажирів значився Євген Пригожин", - цитує ТАРС повідомлення Росавіації.

Також канал Grey Zone, який вважається наближеним до Пригожина, повідомив, що літак було збито системою ППО.

"Бізнес-джет «Embraer Legacy 600» з реєстраційним номером RA-02795, який належав Євгену Пригожину, був збитий вогнем із ППО у відомстві МО РФ у Бологівському районі Тверської області. Попередньо на борту перебували семеро людей. Місцеві мешканці перед падінням літака чули два розриви, що підтверджують інверсійні сліди у небі на одному з відео та безпосередньо очевидці", - йдеться у повідомленні.

Чи перебував сам Пригожин на борту - наразі невідомо. Як повідомлялося раніше, Пригожин розповів про своє нове місцеперебування

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті