"Провокація з брудною бомбою": Шойгу зателефонував міністрам оборони Туреччини та Британії із "заклопотаністю"

Російський міністр оборони Шойгу провів телефонні переговори з міністром оборони Туреччини Хулуси Акару та міністром оборони Великобританії Беном Уоллесом. Про це сьогодні, 23 жовтня, повідомляють росСМ із посиланням на міноборони РФ.

В обох випадках Шрйгу висловив "заклопотаність" нібито з приводу "можливих провокацій з боку України із застосуванням "брудної бомби"".

"Глава МО РФ довів до турецького колеги свої занепокоєння щодо можливих провокацій з боку України із застосуванням "брудної бомби"", - пише РИА Новости.

"Шойгу провів телефонні переговори з міністром оборони Великобританії Уоллесом, обговорено ситуацію в Україні, повідомило МО РФ. Шойгу довів до британського колеги занепокоєння можливими провокаціями з боку України із застосуванням «брудної бомби»", - також цитується російське міноборони.

Як повідомлялося, міністр оборони РФ Сергій Шойгу у телефонній розмові зі своїм французьким колегою Себастьєном Лекорню розповів "про можливу провокацію з боку України із застосуванням "брудної бомби".

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті