Понад 150 літрів забороненого алкоголю намагалися ввезти до прифронтового Краматорська: поліцейські затримали двох водіїв

Двоє чоловіків намагалися ввезти в прифронтовий Краматорськ понад 150 літрів забороненого алкоголю - їх зупинили з різницею в одну годину 16 жовтня. Про це з посиланням на патрульну поліцію пише "Типовий Краматорськ".

"У Краматорську патрульні виявили близько 150 літрів алкогольної "заборонки". Увагу інспекторів привернуло авто ЗАЗ DAEWOO. Патрульні провели поверхневу перевірку і виявили 155 пляшок пива об'ємом 105 літрів", - ідеться в повідомленні.

Що через годину поліцейські зупинили авто ВАЗ під керуванням 47-річного чоловіка. Він віз 41 пляшку алкогольних напоїв об'ємом 37 літрів.

Як повідомляють місцеві жителі, у прифронтових містах Донецької області адкоголь дуже дорогий. Так, за словами джерела "ОстроВа", у Костянтинівці пластикова літрова пляшка пива коштує 180-200 гривень.

Раніше повідомлялося, що в Краматорському районі затримали водія: перевозив понад 9000 літрів алкоголю в цистерні асенізаційної машини.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті