Поліцейскі доставили до фронтової Макіїівки на Луганщині питну воду та евакуювали жінку

Полійейскьі Луганщини евакуювали жінку Із фронтової Макіївки та доставили до села найнеобхідніше місцевим жителям, включаючи питну воду та гуманітарну допомогу. Про це 25 квітня повідомив у Телеграм очільник Луганської ОВА Артем Лисогор. 

"Сьогодні поліцейські, які несуть службу вздовж лінії зіткнення, привезли гуманітарну допомогу до деокупованої Макіївки. 

Вони доставили місцевим мешканцям продуктові, гігієнічні набори та питну воду від Красноріченської територіальної громади.

Також вдалося вмовити та евакуювати до Слов'янська 60-річну жінку. Потім вона поїхала поїздом до сестри", - повідомив очільник Луганської ОВА. 

Як повідомлялося, евакуація з Красногорівки на Донеччині триває на межі можливого, поліцейські щодня рятують по 10-20 мешканців. 

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті