Подоляк назвав путіна "дрібним локальним діячем", який "не буде корисним" у переговорах

Російський диктатор путін є не глобальним лідером, а лише "дрібним локальним політичним діячем з агресивним компонентом". Таку думку озвучив радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі телеканалу FreeДом.

За словами Подоляка, путін не зовсім розуміє обставини того, що відбувається, а тому висловлювати свою точку зору він не може. Тому, вважає Подоляк, путін не буде корисним у переговорному процесі.

Подоляк наголосив, що воєнною ініціативою володіє Україна, і вона визначає переговорні пороги. І ключовий – виведення військ РФ з України.

Подоляк підтримав пропозицію Президента Зеленського провести з кремлем публічні переговори, щоб усі зрозуміли, що путін - "просто фанфарон".

Як повідомлялося, у кремлі прямо заявили, що знищують енергетику України через "небажання Києва виходити на переговори".

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті