Під Бахмутом загинув видатний кіберспортсмен, один із розробників української відеогри "S.T.A.L.K.E.R."

На Донеччині на передовій під Бахмутом загинув один із розробників української відеогри "S.T.A.L.K.E.R.", видатний кіберспортсмен, один з найкращих старкрафтерів часів зародження кіберспорту Володимир Єжов.  Про це повідомив його брат В'ячеслав Єжов у Фейсбуці 23 грудня.

"Сьогодні, захищаючи Україну, загинув мій рідний брат Volodymyr Rybka, батько двох дітей, вірний друг із щирим серцем. Він говорив що у боротьбі, яку зараз веде український народ, народжується щасливе майбутнє наших дітей. Сподіваюсь ти потрапив у кращий світ, брате", - написав В'ячеслав Єжов.




На сайті агентства GAMEINSIDE повідомляється, що паралельно з грою в Starcraft Володимир працював в компанії GSC GameWorld та займався розробкою ігор в тому числі S.T.A.L.K.E.R., один з персонажів гри Локі зроблений з його зовнішності.


"Після 24 лютого Володимир пішов на фронт і героїчно боронив Україну в лавах ЗСУ до цього дня, коли його життя передчасно перервалося. У Героя України залишилося двоє неповнолітніх синів. Кіберспортивна спільнота завжди буде пам’ятати героя, який віддав життя за вільну Україну", - йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті