Під Москвою зарізали батька прес-секретаря Московського патріархату. Убивцею виявився російський дезертир

Чоловік, затриманий за підозрою у вбивстві 90-річного батька прес-секретаря Московського патріархату РПЦ Володимира Легойди, виявився колишнім ув'язненим, який завербувався на війну, а потім дезертирував. Про це повідомляє The Insider з посиланням на Telegram-канали "ВЧК-ОГПУ" і "112".

Як повідомляється, 25-річний Адам Щербаков зустрів Романа Легойду біля магазину в Підмосков'ї. Чоловіки розговорилися, і Легойда погодився підвезти нового знайомого на своєму автомобілі. Дорогою Щербаков вирішив пограбувати пенсіонера і став погрожувати йому ножем. Легойда чинив опір, і тоді Щербаков його вбив, а тіло скинув у яр.

За даними джерела "ВЧК-ОГПУ", Щербаков родом із Брянська, неодноразово судимий за розбої і грабежі. З колонії завербувався на війну і потрапив у штрафний батальйон "Шторм Z". Пізніше Щербаков утік і був оголошений у розшук.

Прес-служба Слідчого комітету РФ повідомляє, що тіло Романа Легойди з безліччю колото-різаних ран було виявлено в Ленінському міському окрузі. Злочинець викрав у вбитого 100 тисяч рублів. Частину цих грошей знайшли пізніше в орендованій квартирі підозрюваного, - йдеться в повідомленні.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті