Партіарх Кирило (Гундяєв) заявив, що справжній руський має ходити лише до православного храму

Московський патріарх Кирило заявив, що людина може себе вважати руським тільки в тому разі, якщо вона ходить до православного храму. Про заяву Кирила в контексті статистики повідомили опозиційні російські ЗМІ 6 листопада.

"Патріарх Кирил заявив, що людина не може вважати себе руським, якщо вона не ходить у православний храм. Тим часом соціологи пишуть, що серед тих, хто називає себе православними 82% респондентів, тільки 1,4% відвідує церковні служби не рідше ніж раз на тиждень і 2% - 2-3 рази на місяць. Чи то соціологи розпалюють, чи то патріарх обізвав росіян периферійною національною меншиною", - йдеться в повідомленні опозиційного російського ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що "внесок" патріарха Кирила в убивства українців путін оцінив у 2,5 млн рублів - премією "за гармонізацію відносин між громадянами".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті