"Паротяги мчать до Перемоги": "Укрзалізниця" проведе незвичний вікенд для любителів активного відпочинку

"Укрзалізниця" проведе паровозний вікенд для любителів активного відпочинку та залізничних фанатів. Про це УЗ овідомляє у Телеграм.

18-20 серпня у місті Гайворон відбудеться культурно-мистецька акція "Паротяги мчать до Перемоги", присвячена збереженню та популяризації історичної спадщини українських залізниць, розвитку легендарної Гайворонської вузькоколійки та туристичного потенціалу краю. 

На гостей заходу очікують: 6 справжніх, діючих паровозів з різних куточків нашої країни; поїздки туристичними поїздами під паровозами; фотосесії з паротягами; парад паровозів.

Також на гостей чекають захопливі екскурсії старовинним містом залізничників, патріотично-мистецькі заходи на підтримку ЗСУ, наметове містечко на березі мальовничого Південного Бугу, прогулянка з дикими конями та багато іншого.

Квитки на ретро-поїзди вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укралізниці та в касах вокзалів. Середня вартість квитка на ретро-поїзд в обидва напрямки — 230 грн для дорослих і 172 грн для дітей до 14 років.

Для зручного доїзду до Гайворона УЗ призначила  курсування безпересадкових вагонів сполученням Київ - Гайворон та Львів - Гайворон. 

Відправлення з Києва та Львова в добу 17, 18, 19 серпня о 23:00 та 18:45 відповідно, прибуття — 08:48. Відправлення з Гайворона 18, 19, 20 серпня о 21:05, прибуття в Київ — 08:22, у Львів — 11:40. Квитки вже у продажу.

Детальна інформація щодо культурно-мистецької програми, туристичних маршрутів - у чат-боті Гайворонської міської ради.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті