Парамедики поліції Донеччини отримали засоби тактичної медицини від Світового Конгресу Українців (ВІДЕО)

Парамедики Нацполіції Донецької області отримали від Світового Конгресу Українців засоби тактичної медицини. Про це повідомило головне управління Нацполіції України в Донецькій області 2 листопада.

"Представники української діаспори передали поліцейським п’ять тактичних рюкзаків з усім необхідним для порятунку життя, – сказано в повідомлені. – Медичні набори використовуватимуть парамедики, які несуть службу біля лінії фронту та в деокупованих містах".

Уточнюється, що правоохоронці-парамедики рятують поранених на місцях російських обстрілів, беруть участь в евакуації хворих і маломобільних людей. Також поліцейські надають першу допомогу мешканцям у населених пунктах, де через активні бойові дії не працюють медичні установи.

"І хоча поліція забезпечена всіма необхідними медзасобами, вони швидко витрачаються", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що нові тактичні рюкзаки укомплектовані сучасними кровоспинними турнікетами, перев’язувальними матеріалами, приладдям для штучної вентиляції легень, допомоги при пневмотораксі, переломах тощо.

"Все це дасть змогу швидко повернути людину до життя в умовах бойових дій, – пише відомство. – Такі медичні набори використовують парамедики по всьому світу".

Раніше повідомлялось, що на Донеччині відкрито трасу Київ-Харків-Довжанський, безпеку громадян забезпечує поліція.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті