Окупанти збираються стягувати з України збитки від "водної блокади" Криму

Так званий Арбітражний суд Криму 31 липня проведе перше слухання у справі про стягнення з України збитків від "водної блокади" півострова. Про це повідомив так званий "голова кримського парламенту" Володимир Константинов.

"Перше слухання у справі про організацію Україною водної блокади Криму відбудеться 31 липня в Арбітражному суді. На ньому планується розглянути питання залучення до участі у процесі як третіх осіб, зокрема Державної ради Республіки Крим. Потім, попередньо у вересні, справу планується розглянути по суті", - повідомив окупант.

За його словами, юристи зараз готують типову позовну заяву для юридичних осіб, які начебто зазнали збитків внаслідок "водної блокади".

Зазначається, що "Арбітражний суд Криму" зареєстрував позов про стягнення з України збитків від "водної блокади" півострова на початку липня. Збитки оцінені в 152,2 млрд рублів.

Як повідомлялося раніше, постачання Криму водою після підриву Каховської ГЕС вдасться відновити тільки до літа наступного року.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті