Низка регіонів РФ та окупований Севастополь відмовилися від святкування 9 травня, у багатьох містах "поки думають"

У низці російських регіонів, а також в окупованому Севастополі відмовилися від святкування "дня перемоги" 9 травня. Про це повідомили росЗМІ 18 квітня.

"Через можливі теракти і атаки українських БПЛА від парадів і салютів відмовилися: Бєлгородська, Брянська, Псковська, Рязанська і Курська області, а також Севастополь. "Безсмертний полк" там пройде в онлайн-форматі. До акції пам'яті тільки через інтернет також приєднаються Комі, Чита, Забайкальський край і Нижегородська область", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в багатьох містах "поки думають".

У повідомленні підкреслюється, що від святкувань відмовилися, "щоб не провокувати противника скупченням техніки і військовослужбовців у містах". 

"Минулого року від святкування 9 травня відмовилися 23 міста. Серед них регіони прикордоння, Крим і навіть Тюмень", - йдеться також у повідомленні.

Раніше міноборони РФ відзвітувало про "припинення спроб Києва здійснити терористичні атаки" над трьома областями, зокрема повітряними кулями.

Раніше також повідомлялося, що вночі Бєлгород атакували понад 20 безпілотників.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті