Нічна атака росіян по Одесі: постраждали 9 людей, 4 з яких - діти і немовлята

Ворог вчергове атакував Одещину ударними безпілотниками: постраждали 9 людей, 4 з них - діти і немовлята. Про це 23 квітня у Телеграм повідомляє начальник ОВА Олег Кіпер.

"Внаслідок атаки в Одесі пошкоджено житлові будинки, сталося займання. Нашим рятувальникам вдалося врятувати 34 особи, з них 3 дітей. Поранення та ушкодження отримали 7 людей, з них 2 - діти. Їм надається вся необхідна медична допомога. Всі відповідні служби продовжують працювати над ліквідацією наслідків. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення", - написав Кіпер о 5 годині ранку.

О 8-й годині він додав, що, за уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по Одесі, постраждали 9 людей, 4 з них - діти 12 і 9 років та двоє немовлят, яким немає й року.

"Троє дорослих  госпіталізовано до медзакладів міста, вони в стані середньої ступеня важкості, ще двоє відмовилися від шпиталізації, отримавши всю необхідну допомогу на місці. Четверо дітей також у стані середньої ступеня важкості в лікарні. Медики надають постраждалим всю необхідну допомогу", - повідомив глава ОВА.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті