Накази Пушиліна не допомогли: ціни на бензин у "ДНР" знову підскочили

На окупованій території Донецької області вартість на найбільш затребувані марки пального на автозаправних станціях знову піднялася. Про це сьогодні, 11 вересня, пишуть пропагандистські ЗМІ, посилаючись на дані "республіканського" оператора РТК.

Зокрема, на заправках "ДНР" знову подорожчали кілька популярних марок пального - ціна на А-95 піднялася з 65 до 67 руб. / л., на А92 з 59 до 60 руб. / л. Також на п'ять рублів подорожчало дизельне паливо, наразі його ціна за літр становить 74 рубля.

Раніше в РТК пояснювали, що підвищення вартості палива на автозаправних станціях пов'язане зі зростанням закупівельних цін на нафтопродукти.

Як повідомлялося, ватажок "ДНР" Денис Пушилін велів пояснити "жителям республіки", чому зростають ціни на бензин.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті